Meny
Velg seksjon SFO
Stortangveien 11 7882 Nordli
Telefon: 90 26 48 01 Send oss e-post
Redaktør: Jon S. Pedersen

Fredag 14.mai 2021 er det skolefri. SFO holder åpent ved behov. Åpent også for elever som ikke har fast plass. Meld inn behov på dette nettskjema. Frist for å melde inn behov er mandag 3.mai 2021.

For å kunne planlegge SFO-tilbudet og personalturnus for sommeren 2021 ber jeg om at dere melder inn behov for SFO i dette nettbaserte skjemaet. SFO holder stengt på dager der det ikke er meldt inn behov.
Elever uten fast plass kan søkes inn på ekstradager. Tilbud om SFO i sommer samordnes med Sandvika barnehage. Oversikt over hvor SFO har tilhold sendes ut så snart den er klar.

Minner om at i henhold til vedtektene skal elever i SFO ha 3 sammenhengende uker sommerferie.

Det tas forbehold om planleggingsdager i SFO på slutten av inneværende skoleår og i starten av neste skoleår.

Frist for å fylle ut skjema er mandag 10.mai 2021.


Det er planleggingsdag fredag 19.mars 2021. Det gis tilbud om SFO (i samarbeid med Sandvika barnehage) ved behov. Fyll ut nettskjema her. I skjema er det lagt inn mulighet for å krysse "Ikke behov".

Skolen har vinterferie i uke 8, mandag 22.februar til og med fredag 26.februar 2021. Det gis tilbud om plass i SFO denne uka etter behov. Foreldre som har behov for SFO melder inne dager og tider på dette nettbaserte skjema. Det gis også tilbud om plass i SFO under vinterferien til elever som ellers ikke har fast plass.

Tilbud om SFO forsøkes samordnet med Sandvika barnehage. Frist for å melde inn behov settes til onsdag 3.februar 2021.


Etter skoleruta er siste skoledag før jul tirsdag 22.desember 2020. Første skoledag etter jul er mandag 4.januar 2021. SFO holder åpent etter behov før og i jula.

Foreldre som har behov for SFO melder inne dager og tider på dette nettbaserte skjemaet. Det kan kjøpes ekstradager for elever uten fast plass. Tilbud om SFO samordnes med Sandvika barnehage.

Frist for å melde inn behov settes til torsdag 3.desember 2020.


Skolen har høstferie i uke 41, mandag 5.oktober til og med fredag 9.oktober 2020. Det gis tilbud om plass i SFO denne uka etter behov. Foreldre som har behov for SFO melder inne dager og tider på dette nettbaserte skjema. Det gis også tilbud om plass i SFO i høstferien til elever som ellers ikke har fast plass.

Tilbud om SFO forsøkes samordnet med Sandvika barnehage.

Frist for å melde inn behov settes til mandag 21.september 2020.


Sommeren 2020 i SFO skal nå planlegges. For å kunne planlegge SFO-tilbudet og personalturnus ber jeg om at dere melder inn behov for SFO i dette nettbaserte skjemaet.

SFO holder stengt på dager der det ikke er innmeldt behov. Elever uten fast plass kan søkes inn på ekstradager. Bruk skjema for å melde inn behov. Tilbud om SFO samordnes med Sandvika barnehage. Oversikt over hvor SFO har tilhold sendes ut så snart den er klar.

Minner om at i henhold til vedtektene skal elever i SFO ha 3 sammenhengende uker sommerferie. Det tas forbehold om planleggingsdager i SFO på slutten av uke 33. Frist for å fylle ut skjema er tirsdag 2.juni 2020.